tillbaka på ruta ett

När du/ni tittar på mig och frågar hur jag mår får ni alltid samma svar "bra" . Fast jag egentligen helst bara skulle vilja skrika ut att det är ingen förstår hur jävla psykiskt det här tar på mig och att vissa dagar känns det knappt som man vill fortsätta. Jag vill att mina problem ska bestå av helt vanliga tonårsproblem  som kompisar, skola och killar. Jag orkar inte längre bry mig om sådan problem det existerar inte hos mig längre. Känns liksom skit sam ändå när jag inser att inget är värt att kämpa för förutom det här. Jag är rädd för att sätta mig och äta jag vet att jag inte längre bara kan ta den jävla smörgåsen eller yoghurten och äter jag inte alls så ja då blir det?......
Antar att min kropp inte mådde så fysiskt bra förut men de vette fan om det inte var bättre än detta!? Kan man dö av svält? kan man dö av sorg? Min största önskan här i livet var alltid pengar och ett fint jobb men så inser jag nu att ingen jävla skattkammare i hela världen kan få mig frisk nu. Hur destruktiv får en bli egentligen men precis som vilken sjukdom som helst så är det inget man har valt själv. Samtidigt hatar jag när du kallar det sjukdom för mig är det här ett levnadssätt som bara får mig att må dåligare och dåligare för varje dag. Mitt mål till sommaren blir att svara bra och känna  hur hela lyckoruset rusar igenom min kropp. Ibland kan man kanske inte få allt man vill jag vill bli, jag vill tro på det också men samtidigt vet ja inte om jag någonsin kommer få leva ett vanligt liv igen. Jag vet inte om jag kommer få kalla mig lycklig på riktigt eller om mina leenden kommer symboliserar något helt annat.


fredag

Antar att jag kan skriva lite här i även när jag faktiskt lyckas på ett eller annat sätt. Både onsdag, torsdag och fredag har gått fint hittills antagligen för jag har haft er hela tiden. Däremot har ju sex mål om dagen inte direkt gått så suveränt har knappt blivit hälften. Men på måndag så ska jag försöka igen blir säkert lättare när skolan börjar igen. Var ute igår också riktigt skoj var det hade fan inte varit ute på nästa en månad har verkligen inte varit så pepp på det. Igår blev jag också lite osäker men när jag väl hade kommit ut så dansa vi och hade det underbart hela kvällen/natten. Skönt att få släppa tankarna lite och tänka på ANNAT. Har däremot inte tränat sedan i onsdags så känner att jag mååste gå imorgon nu uh har knappt inte varit några promenader heller så det börjar kännas. Min behandlare tyckte att jag skulle dra ner en hel del på träningen men fan hur hade det blivit då? KATASTROF antagligen vill verkligen försöka och det gör jag också. Ikväll blir det bara mys pys och antagligen imorgon också med m, har ju inte träffat honom på en månad nu. Jag vill att det ska kännas rätt och det gör de på ett sätt och inte på ett annat. Kändes verkligen som jag kom före allt denna helgen så jag vill tro. För mig får framtiden avgöra kan inte gå och tänka på det nu.


onsdag

Upp till sjukhuset idag igen för vägning och samtal. Vågen stannade på 58,5 så det har ialla fall gått ner lite. Har själv gått och "smyg" köpt mig en egen våg. Kanske inte är så jävla smart med tanke på att jag vägde mig flera gånger om dagen sist jag hade en. Men den verkar knappast fungera ändå stannar på mindre än vad jag egentligen väger. Kanske kan bli min positiva våg?  Ska ialla fall ha som mål att försöka ta mig något att äta sex gånger under dagen. Kan vara en frukt eller vad som helst bara det blir någon utfyllnad. Kan ju meddela att det har gått skit hittills men ska verkligen försöka nu .Men att gå från att äta 1-2-3 gånger per dag till sex är ju kanske inte det enklaste. Ska hela tiden försöka tänka att äter jag såhär kommer jag gå ner i vikt! Ska tillbaka imorgon och träffa min behandlare och sjukgymnasten och jag har verkligen inte gjort mina "hemuppgifter" jag fick sist. Det är knappt jag kan ta fem minuter per dag utav mitt liv att slappna av och göra något som kanske är bra för mig och min kropp, jag får fan panik!

Måndag

ÅÅÅÅÅÅÅÅH hur jääävla svag får man bli!? Jag hatar mig själv jag hatar att inte längre ha kontroll över mitt liv. Första dagen och jag har redan misslyckats vad fan ska jag göra. Jag orkar inte klarar inte det här mår så fruktansvärt dåligt. Ångesten gör så jävla ont känns som folk står och stampar på mitt bröst Det gör ont att andas att tänka att le. Jag känner bara en jävla besvikelse över mig själv. Hur ska jag kunna bestämma mig och följa det. Jag hatar det JAG HATAR DETTA JAG HATAR DETTA LIV. Jag är så frustrerad har ingenstans att ta vägen. Förväntar mig inte att du ska förstå men försök!? Jag behöver ert stöd hela tiden nu lämna mig aldrig kvar. Ytterligare en dag där man bara känner för att sluta ögonen och bara försvinna. Jag vill besegra det och fastän jag sjunker djupare in varje dag så gör det mig ännu starkare. Allt jag ber om är lite styrka.

Pepp

Jag är så jääävla trött på allt! har säkert gått upp flera kilo den här jävla pisshelgen. Tack och lov har jag er, utan att ni vet ett skit om mig och min ÄS så är mina vänner allt vad skulle jag göra utan er!? Ni får mig att tänka på annat och faktiskt le på riktigt! Önska jag kunde få känna så jämt vill aldrig mer falla dit. Jag känner mig riktigt bestämd nu och jag ska KLARA det. Inget mera hets skit, träna arslet av sig och sedan äta upp sig igen. Det ska bli slut på sånt allt nu ska försöka att inte äta varken chips glass, godis och liknande skit till sommaren. Nu börjar det på riktigt är trött på alla bortförklaringar finns inget sådant nu? Jag har slösat bort alldeles för mycket tid av mitt liv till det här! Det är nu allt början vägen tillbaka till mitt liv igen...

misslyckande

Kunde jag inte mer än ana detta!? Massa snö och dålig plogning= INGEN TRÄNING! Jag hade verkligen bestämt mig för en helg utan ångest fötvivlan och självhat och nu sitter jag här med gråten i halsen och en en ångest som tär på hela mig. Jag vill så gärna gå tillbaka någon timme och bara ropa på hjälp och med sorgen i mina ögonen gör jag nog det varenda dag. Men fan jag hade haft det så bra i slutet på den här veckan och jag var verkligen glad på riktigt och nu har jag ytterligare förstört en helg. Varför har jag inte styrka nog att be dig om hjälp innan allt, Varför känns allt så rätt då fastän jag vet konsekvenserna efteråt. Jag känner mig så fruktansvärt svag dessa dagar. Idag vill jag helst bara få dö bara få försvinna för dagen och imorgon kommer jag vara tillbaka med nya hopp, hopp som aldrig tycks dö ut. Kanske är jag starkare  än vad jag tror eller vill jag bara tro det?

Hur ska man beskriva en sådan här känsla och oro i kroppen? Man känner sig meningslös och inte värd ett skit, humöret går upp och ned och idag går det fan inte bara å låtsas vara glad. Jag kan inte varken ge er eller mig själv ett falskt leende. Allt gör så ont och det känns som själen har blivit misshandlad. Känns som en stor sten på mitt bröst som bara går djupare in i mig. Mina drömmar och mål känns så långt borta och jag vet inte om jag orkar kämpa mer. Men jag visste att den här dagen skulle komma men bara inte att den var så nära. Jag har inte gett upp och kommer aldrig göra förens jag är där. Jag vill bara sluta misslyckas och få lyckas en enda enstakad gång. Att ge sig en klapp själv på axeln och säga att nu gjorde jag det JAG KLARADE DET OAVSETT!




Nya tag

Har haft tre bra dagar kunde inte bara deppa ihop för jag failade på tisdag vilket jag KOMMER att göra fler gånger. Jag säger inte att jag mår toppen bra men när jag verkligen försöker och lyckas så mår jag så fruktansvärt mycket bättre ialla fall. Jag har bara bestämt mig nu att jag inte längre vill leva det här livet, kommer satsa allt på behandlingen och ge det 150 procent. Efter all den jävla tid så vill jag inte längre slösa mer tid. Livet är för kort så mycket jag vill se och göra. Säger inte att det kommer bli lätt eller att allt kommer vara bra om en vecka men jag ska kämpa och oavsett om jag ramlar tusen gånger till så ska jag alltid ta mig upp!


livslusten på botten

Jag är tom på ord denna besvikelse, detta hatet mot sig själv varenda jävla dag. Jämt och ständigt varje dag och minut tänker jag på min vikt, kropp utseende mat mat mat och trääääning. Tränar jag inte så äter jag, vilket jävla liv. Vägde mig igår också 59,2 ytterligare ett kilo upp, hur mycket mer ska jag orka?På något jävla konstigt sätt kände jag mig ändå peppad att verkligen FÖRSÖKA och inget kunde stoppa mig, nu jag var starkare än någonsin. Blundade för min kropp och alla problem. Ibland känns det nästan som om man skulle kunna kalla sig frisk för en dag. Funkade en dag och nu är jag tillbaka igen hets hets träning träning.Jag känner mig fetare än någonsin också inget känns fan roligt längre och inget kan jag heller göra allt är kalorier för mig! Finns så mycket att säga men inget att skriva.


Alla hjärtans dag

Varför fick ni mig att ta en jävla smörgås!? Vet ju att den skiten skulle leda till hets. Stod och väntade vid disken och bara önskade att ni kunde försvinna för en stund så jag kunde ÄTA ÄTA ÄTA ÄTA. Kände ett sånt jävla sug att det nästan gjorde ont,hjärtat började slå och jag ville inget annat än att tappa kontrollen. Samtidigt tänkte jag är det verkligen värt att förstöra den här dagen också? Så som jag kände nu JA. Visste att jag skulle må skit efteråt men detta var nästan värre någon som känner igen detta!? Äntligen var jag själv och då plötsligt kommer pappa in och sätter sig och grejar klart med fotona.. Visste han eller? Är fortfarande sur för att ni fick mig till att äta bröd men super lycklig för att du fick mig att gå därifrån med stolthet.


Så länge varade den stoltheten, ni gick och jag blev lämnad kvar ensam... Vägnign imorgon också hade faktiskt ett litet hopp om att jag hade gått ner något men nu är allt FÖRSTÖRT! jag vill inte leva med detta längre ja vill hoppas men jag orkar inte dag in och ut hata mig själv för att sedan göra samma misstag om och om igen...Jag är utmattad trött och jag vet inte olycklig som fan.och det är alla hjärtans dag? Saknar verkligen dig nu hade verkligen behövt dig nu.


Mål

Fredag underbart skönt förutom att jag redan har förstört hela jävla dagen!!!! Första riktiga måltiden,visste att jag aldrig skulle klara det men ville så gärna försöka ändå.. Jag fattar inte varför jag/ alla andra gör så här mot sig själv? Jag vet ju precis hela tiden hur kasst jag kommer må efteråt ÅNGEST ÅNGEST! Tack och lov ska jag iväg ikväll så jag får tänka på annat men jag vet ju redan vad som kommer finnas inuti mitt huvud hela kvällen.. uh jag hoppas verklige jag klarar mig under helgen orkar inte en jävla ångestfylld helg till. kan jag inte bara få ta ledigt från allt det onda?


Mat jag inte ska äta

1.Russin
2.ost (även mjukost)
3.messmör
4.bröd
5.knäckebröd
6.kakor
7.glass
8.chips
9.pasta
10.pinnar



Får se hur detta går! För örigt ska jag INTE bryta maten jag äter!!! (13/2)




Besök hos sjukgymnasten

Mat mat mat mat något jag hatar mest i hela denna jävla världen. Ändå är det fan något jag jämt tänker på eller äter! Sjuuukt ville hetsäta idag också men tack och lov hann jag bara komma till den jävla äckliga överätningen. Fick fan behärska mig vilket INTE går. Magen är sprängd och jag ser ut som jävla boll som vanligt! Blir en tripp till gymmet idag ändå trääääääna röven och allt av mig känner jag just nu men mest av alls försöka glömma all jävla ångest. Bara det inte blir som när jag gick dit sist som ett nervvrak, bryter ihop inne i på gymmet så det ändå inte blir någon träning. Nä idag ska jag fan träna skiten ur mig och försöka att inte äta ett skit på kvällen sen. För övrigt var jag uppe på sjukhuset idag igen och fick träffa en sjukgymnast. Det var lite halvgalet precis som henne fast fan va go hon var! Fick göra lite övningar också som jag ska försöka göra här hemma, lätt när man knappt kan koncentrera sig på att sitta le och gå! Hade gjort en test också angående kroppsuppfattning som jag tydligen hade fått 70 på vad det nu betyder (en skala upp till hundra) Ialla fall var det väldigt högt men kan man dömma mig? Jag blir ju bara fetare och fetare för varje dag som går kommer jag gå upp till 60 så vet jag fan inte vad. Kommer aldrig klara det, Break down säger jag bara det blir fan droppen för mig. Hoppas på att nästa vecka ska bli bättre ialla fall men det är väl inte direkt första gången jag tänker så. På måndag blir det säkert vägning igen och jag kommer inte ha gått ner ett skit i så fall upp om något. Behöver jag ens säga att den här dagen slutade skit bättre jag säger att det slutade som ALLA ANDRA DAGAR.


sjukhuset

Var uppe på ätstörningsenheten idag och pratade lite med läkaren. Proverna hade faktiskt sett bra ut och det var inget annat speciellt så det kändes skönt. Har väl att tacka för att jag aldrig lyckades börja spy. Vägde mig också 58,1 kg asså så här högt har jag inte legat på länge. Har lyckats gå up1,5 kg den här veckan!! Blir fan galen måste försöka skärpa mig nu så jag kan gå ner lite vikt. Maten har också gått helt okej idag, antagligen för att jag har haft fullt upp att göra hela dagen och mamma var ledig. Vilket hon nu ska vara i tre dagar framåt känns skönt, tror inte det kommer bli så mycket hets OM jag försöker äta samma måltider som henne. Gick igenom min matdagbok idag också med min behandlare vilket kanske inte såg så lyckat ut. Hets svält träning ungefär så skulle jag säga. Men precis som hon säger så kan man ju inte ge upp i första taget viktigast är ju att tro på sig själv. Ibland kan det vara jävligt svårt men jag har aldrig slutat tro annars hade jag aldrig varit där jag är nu.

Kan ju meddela att den här dagen gick åt HELVETE! Hade ätit minimalt under dagen och tränat riktigt hårt på kvällen. Så skulle jag självklart ta den jävla mackan som jag vet leder till sån här skit! Varför kunde jag inte bara ha käkat dom jävla frukterna?! Var ju sås tolt att jag äntligen hade klarat den här dagen, trodde fan jag skulle klara mig veckan ut nu.. Är så besviken på mig själv VARFÖR VARFÖR GÖR JAG SÅ HÄR MOT MIG SJÄLV. Kunde jag inte bara klarat en fucking dag åh äckligt! Jävla ångest också  orkar inte ens duscha och jag som skulle gjort mitt skolarbete ikväll som egentligen borde vara inne imorgon. Hur fan ska jag orka det nu vill helst bara gå och lägga mig och glömma allt. Kommer absolut inte orka åka tillbaka till skolan imorgon heller sjukhuset. Jag måste klara det här nu kommer bli galen annars fast det är jag väl antagligen redan.

halv död

FY FAN en sån här jävla dålig period har jag inte haft på länge. Jag vet inte längre vad jag ska ta mig till skakar och fryser av ångest. Magen ser gravid ut och allt bara värker. Jag hatar mig själv för det jag gör, känns inte längre som det finns någon utväg. En ny dag  väntar imorgon som alltid men den kommer ju  bli exakt lika skit som alla andra vad jag än ligger och hoppas på. Varför klarar jag det inte?????? Jag orkar inte längre samma jävla misstag varje dag. Det här är fan inget liv, kan inte leva så här längre känns som man gräver sin egna grav. Jag vill inte, jag orkar verkligen inte mer. Hets svält hets svält vareviga jävla skit dag. När ska jag få känna mig lycklig igen, på riktigt alltså inga jävla fejkade leenden. Åh jag är så frustrerad, jag vill inte vara kvar här längre, inte här och nu ialla fall. Väck mig när allt det onda är borta och jag får vara mig igen. Jag ska kämpa jag ska klara det här, en sådan skit sak som mat ska fan inte få stoppa mig längre. Jag vet att innerst inne är jag starkare än det.

Ny vecka, nytt misstag

Arg,irriterad,ledsen,frustrerad och ångestladdad! Jag lever i en jävla ond cirkel som verkar vara omöjlig att ta sig ifrån. Åt ett bröd på morgonen visste att det skulle leda till hets igen.. Mina hets blir fan bara sjukare och sjukare, njuter inte ens i början av skiten längre det bara äcklar mig men jag måste ha det! FAN va äcklad jag känner mig just nu jag vet knappt vart jag ska ta vägen längre Min säng är min enda räddning just nu. Jag får helt enkelt som vanligt sova bort mina känslor. Skulle iväg på ansiktsbehandling idag också precis innan. Helt jävla deperat stod jag och tryckte i mig allt precis innan bussen skulle gå, väl på bussen tappar jag nyckeln sedan och är redan helt åt helvete efter hets skiten. Fick typ panik kändes nästan som jag fick någon slags panikångest för jag kunde verkligen inte hitta nyckel fanskapet. Letade överallt men det låg ingen där. Sen tillslut låg ju nyckeln precis nedanför mig, jag var alldeles för stressad för att se skiten. Gud jag blir galen på mig själv. Hade lite tid över så i ren panik sprang jag in till apoteket för att köpa lite laxeringsmedel och en tant kom fram för att hjälpa till. Jag tackade nej, stod och bara glodde på alla olika sorter som fanns. Men jag orkade inte jag skulle fan inte köpa ngt,skulle klara det här ändå.

Förstår inte hur jag kunde bli så här fet?! ÄCKLIIGT. Jag måste klara av att gå ner i vikt till sommaren igen annars vet jag inte vad längre. Har ju klarat att svälta mig förr så varför inte nu, kommer ihåg hur mycket jag bara gick ner på en vecka en gång under ett lov. Runt två-tre kilo och då ÅT jag ändå fast vääldigt små portioner det var väl knappt men ändå.Tänk om jag kände samma sak varje dag precis som jag känner efter ett hets då hade jag säkert varit hur smal som helst nu.  Åh allt jag vill är att få vara vacker och känna mig det . Jag kan inte längre leva för vad andra tycker, det här tär sönder på mig. Mina hopp börjar att ta slut samtidigt som jag försöker samla på mig mer under varje dag.

Förstört

Lördag morgon och jag har gjort det igen, fjärde gången denna veckan jag hetsåt. Det som faktiskt hade börjat bli lite bättre igen men ush en sån här riktig jävla skit vecka har jag inte haft på länge. Satt tillsammans med hela familjen och skulle äta frukost men satt och pillade och bröt utav brödet som vanligt. Först tänkte jag ska jag kanke ta en smörgås BARA en liten? Det var ju så gott pålägg räkröra ägg och massa smaskigt en kunde väl inte vara farligt. Efter lite småbrytande bestämde jag mig att jag fan var starkare än så jag skulle fan i mig inte ha något bröd måste väl klara en måltid utan sån skit. Såg på när hela familjen käka och såg glada och nöjda ut medan de åt sina goda smörgåsar. Nej jag bestämde mig för att skiva ner lite banan och vindruvor med keso i en skål det fick fan räcka. Hade ingen som kunde skjutsa mig till träningen idag också så visste nästan från början att maten skulle bi skit men nej jag hade klarat mig tog ju bara lite frukt. Sen var det bestämt att syrran och jag skulle ta en promenad till stan så skulle ju få lite motionn där. Kände sedan hur det äckliga jävla suget kröp i hela min kropp och jag skulle bara ta några enstaka nötter och bryta några små bitar bröd. INGET MER! Men plötsligt var jag ensam i köket och snabbt innan någon hann se tryckte jag i mig skiten hur jävla fort som helst. Stod i köket och diskade samtidigt som jag desperat åt allt jag kom åt i skåpen. Kände hur jävla illamånende jag blev men fortsatte ändå att äta tills det kändes som hela jävla magsäcken skulle sprängas.

Men VARFÖR på en lördag morgon, hade äntligen helg och nu har jag förstört hela dagen. Ush komer gå runt och ha ångest hela jävla dagen. Kommer inte kunna äta ett skit mer fast vi tänkte ha lite myspys med kycklingsallad. Har förstört allt fan varför skulle jag just sabba den här dagen också. Magen värker sönder på mig och vad ska jag skylla på den här gången, kommer aldrig orka gå ner ända till stan med den här jävla sprängda magen. Men det här blir sista gången jag hetsäter i hela mitt liv, vet inte hur många gånger jag haft mitt "sista" hets. Känner det lika starkt nu som alla andra jävla gånger. Jag vill sluta leva för framtiden och leva här och nu! Varför gör jag detta mot mig själv? Tror aldrig någonsin man kommer få svar den frågan. Allt jag vill är att få bli frisk igen jag vill leva och vara som förut. Det var ju alltid jag som var den glada och positiva personen i familjen. Så fort det blev eller var några problem såg jag alltid framåt och försökte få er glada igen jag var som den lilla smarta. Vill inte ens tänka på hur rolig och lycklig jag var förut när jag inser vilket jävla skitliv jag lever nu.


Första bra dagen i veckan

Blev aldrig någon utgång idag vilket kändes jävligt skönt faktiskt. Var varken festsugen eller kände för att dricka någon alkohol. Gick istället på bio Snabba Cash riktigt bra film kan jag rekommendera. Maten har gått helt okej idag faktiskt. Köpte dock inget på bion  heller, ingen ide att bara sitta och låtsas äta några popcorn för skam skull som vanligt. Har fått börja föra dagbok nu ialla fall över allt jag äter vilket har varit lite halvknepigt eftersom de första dagarna den här veckan gick skit. Men som sagt det kommer alltid en ny dag imorgon, en bra dag imorgon? försöker verkligen tänka så. Något positivt som jag kan skriva är väl att jag faktiskt inte har käkat godis på tre månader ungefär om man nu kan kalla det positivt. Godis är la ändå en sak man ska kunna äta någon gång och njuta utav precis som allt annat. Däremot har jag ätit en hel del kakor och glass en viss period (mestadels i samband med mina överätningar och hetsätningar). Klockan är nästan två snart så borde la gå och lägga mig har varit fruktansvärt trött idag. God natt på er folk !

Torsdag

Hade inte ätit på ett dygn sen hets skiten igår tog enbart ett äpple som "frukost". Blev en kort dag i skolan ialla fall vilket var skönt kan hända att jag skippade sista lektionen men pallade verkligen inte vara kvar och vänta flera timmar. Väl hemma tog jag mig en liten skål soppa och två timmar senare en apelsin så maten har faktiskt gått helt okej idag HITILLS. Hade säkert gått hem och tryckt i mig massa skit eftersom jag var helt ensam i huset. Men tack och lov ville min underbara vän komma över så hade enbart en kvart på mig?! Vilket betydde att jag ändå aldrig hade hunnit. Ställde mig framför spegeln idag på morgonen och försökte verkligen inbilla mig själv att jag var fin som ja var, kanske inte super slim men helt okej. Men det går verkligen inte att iövertala sig ett skit speciellt när man inte är det heller. Ush har nog aldrig äcklats så mycket utav min kropp som jag gör just nu. Tänker på det hela tiden när jag är ute och går, gymmet,  i skolan och fan till och med ute på krogen. Kul att man aldrig längre vågar använda tajta över kläder, VÄLDIGT SÄLLAN. Kan ju ialla fall ha mina klänningar från i somras så det är ju kul att något plagg från den "tiden" som passar. Imorgon blir det utgång ialla fall vilket kommer bli riktigt skoj för vi kommer bli en hel del. Men ändå är det enda jag kan tänka på alkohol=kalorier!

Fick sån jävla ångest efter andra målet idag (hetsåt inte). Lyckades ändå pallra mig till gymmet men det gick ju skit. Hade bara tränat i typ en halvtimme när jag kände att jag inte längre kunde koncentrera mig. Fan mådde så jävla dåligt och ångesten övervann allt. Kändes som jag höll på att gråta bara sådär. Skyndade mig upp och snabbt in i duschen där jag försökte gråta så ingen kunde se mig Men det gick fan inte kanske kom en tår typ men resten satt som sten i ögonen på mig. Varför kan jag inte gråta längre!? Grät jämt förut när jag mådde dåligt, på något konstigt sätt kändes det bättre efteråt. Men det går fan inte längre ah så jävla frustrerad. Mamma berättade att en arbetskamrat på hennes jobb hade frågat henne om jag inte hade anorexi när hon sa att hon hade tagit ledigt för att "kolla upp min mage". Men hallå hur kan folk fortfarande tro det. Förstår la när folk omkring henne undrade förr men en anorektiker går la inte bara upp tio kilo sådär! Åh känner mig bara så jävla ledsen och arg på samma gång. Hela den här veckan har varit skit både inom maten och träningen som har varit knappt.

tredje misstaget

Jag har hetsätit idag ockssååå! fan klockan nio på morgonen också, vaknade med ångest och kände ett sånt jävla sug att bara få gå ner och glömma för ett tag. Magen värker och jag MÅSTE gå till skolan idag också, hade helst bara velat ligga i min sängs tills imorgon. Önska jag kunde få dö för en dag och komma tillbaka imorgon som en helt ny människa. Jag orkar fan inte med det här längre är så jävla frustrerad skulle helst bara vilja sätta ett rakblad och köra rakt över pulsådern. Varför gör jag om samma misstag hela tiden när jag vet hur det kommer bli efteråt. Jag skulle fan göra nästan vad som helst för att få tillbaka min gamla vikt. Kommer aldrig klara av att ha den här vikten det tär ju på mig varenda jävla skit dag. Känns som jag aldrig mer ens kommer vilja lukta på mat igen men jag vet ju exakt hur det kommer bli och det känns som hela jag ska sprängas när jag tänker på det. Varför kan jag inte bara låta mat helvetet vara och jag någonsin ska kunna trivas i min kropp igen och få må bra måste jag sluta nu. Ska jag inte ens kunna bada till sommaren och sola som alla andra normala folk?AH JAG VILL BARA SKRIKA UT JAG VILL ATT FOLK SKA FÖRSTÅ. Har gråtit två dagar i rad nu om man kan kalla några få tårar det. Jag VILL gråta för att få ut all jävla sorg som ligger inom mig men det går inte längre jag kan inte. Det gör för ont allt gör för ont.

Tisdag

Var uppe på sjukhuset i måndags och vägde mig plus tog lite blodprover och puls. Hade faktiskt gått ner över ett kg sen senast stod på 56,5. Maten hade gått utmärkt hela dagen också så det kändes bra äntligen var jag påväg någonstans. Men sen kom kvällen och jag skulle BARA tagit en youhurt vilket jag egentligen också borde skippat eftersom jag varken hade tränat eller gått. Slutade självklart med att jag hetsåt, ush kunde inte göra ett skit efteråt var så jäla besviken och äcklad. Klockan var endast 8 och jag fick gå upp och lägga mig kunde inte ens kolla på tv. Samma jävla misstag idag efter skolan känner bara VARFÖR VARFÖR!? Varför tror jag jämt att det är sista jävla gången varför tror jag hela tiden att imorgon kan jag börja om på nytt, ett nytt liv utan denna skiten. Känner det lika starkt nu också fast jag innerst inne vet hur jävla sjuk i huvudet jag är AH.

Hade till och med gått i en timme sammanlagt idag fast har säkert lagt på mig det dubbla nu igen. Känner inte alls för att gymma idag heller men tänker fan tvinga mig själv dit. Kan ju inte bara ligga här i sängen hela dan och rötna. Ska köra sten hårt så kanske ja kan få må lite bättre efteråt. Känns som ångesten sitter i munnen på mig idag. Vill ha en ny dag nya tag och nya misstag....

RSS 2.0