sista gången

Misslyckandena är värst dom tar hårdast, samtidigt som det ger mig dubbelt så mycket energi när jag lyckas och hoppet och tron är på topp igen. Och ja vet skriver oftast bara här i när allt känns skit men det är la antagligen då som allt behöver få komma ut. När jag mår som bäst behöver jag inte lägga hela mitt liv på mat och träning utan på sådant som jag verkligen vill leva för. Behandlingen går upp och ner varje dag men det HAR blivit bättre och blir bättre också men sedan har jag mina stup också men då är det bara att klättra upp igen och inte bara lägga sig.

Men det är jobbigast  sådana här dagar när man bara känner sig  så patetiskt, äcklig och målet känns så jävla långt bort. Man vaknar upp på morgonen och känner idag ska jag klara det men så går ändå hela dan åt helvete. Det gör ondast och jag vet att det kommer komma antagligen flera till sådana här dagar till och det skrämmer mig för jag vill helst bara kunna blinka bort allt och låtsas som det är bra Men nej det är inte bra men det är bättre och det betyder mest. Har jag någonstans i livet kunnat ta mig in i den här skiten så ska jag fan kunna ta mig ut också. Problemet är att nu och alla andra gånger så känns det så himla starkt att det var min sista gång. Men hur ofta har jag inte haft mina "sista" gånger? Jag kan inte ens intala mig själv nu att det inte är så för just nu känns det som om det är och förblir min sista. På ett sätt kanske det är bra eftersom det får mig starkare och jag kan återigen börja om på det liv jag vill ha och om det får mig att kämpa vidare och aldrig ge upp så ska jag aldrig sluta tro att det här var sista gången. För det är ju just den dagen jag eftersträvar sista gången och den kommer komma sen när det får framtiden och jag avgöra.

alldeles för mycket tankar

Varför vill jag så gärna ha tillbaka den tiden? Egentligen vill jag inte för nu är nu och då kommer alltid vara då. Jag vill bara glömma allt och gå vidare. Att se dig må skit gör inte saken bättre heller du betyder allt för mig och jag vill inget annat än se dig lycklig. Det gör bara så ont just nu och jag vill verkligen inte bry mig för det gör bara allt värre men det går inte att inte bry sig.

  Det enda vi kan göra är att gå vidare och göra det bästa utav sistuationen antar att framtiden får lösa alla problem nu. För jag kan inget mer göra nu känns det som och jag klarar inte av den här gissa leken för den får mig bara ännu mer på fall. Jag vill bara ut ifrån den här skiten och få känna mig glad och lycklig igen. Oavset hur många leénden jag ger er varje dag så skriker jag inombords att jag inte orkar eller vill längre. Men jag kan varken ta bort den här oron och ångesten, den förstör allt men jag kan bara vänta nu och kämpa mig fram till bättre tider för de kommer la också?

onödig tid

Tillbaka hem igen efter helgen, tillbaka till tryggheten eller ensamheten? Jag vet inte längre, allt blir inte sämre men jag är inte stark nog att vara själv. Jag hatar mig själv för det är så jävla patetiskt att jag inte klarar en sådan simpel sak själv. Jag vill bara skrika ut hur mycket jag hatar jag mig själv och hur jävla svagt det är. Vart fan tog all styrka vägen den bara är som bortblåst. Efter allt snack är jag tillbaka igen, tillbaka på gamla spår och jag bryr mig INTE ett skit om något.

 Klockan är knappt nio och jag har redan hunnit käka både det ena och andra, kött, sås, glass, macka, knäckebröd, cocous, flingor, mjölk, smör, pålägg. FY FAN va äckligt det är står inte ut tanken på mig själv i köket. I början är det kanske halv gott knappt det men i slutet jag vill bara spy för det är så jävla vidrigt så jävla äckligt men jag fortsätter äta för det är min enda utväg att slippa vardagens problem och det gör ondast. Jag bygger mig en mur utav mat som jag ändå äter mig igenom och sedan är jag tillbaka till verkligenhetens problem och jag orkar inte ta tag i det nu. Behöver egentligen göra allt idag men jag har fan ingen styrka kvar till något, helst vill jag bara sova bort den här patetiska dagen för ingent är värt något och det känns som man har blivit lämnad var i helvetet ensam helt jävla ensam för det är precis så jag känner nu. För en kort sekund vill jag dö men det betyder inte att jag har tapppat hoppet för det..

Söndag

Jag vet inte om det har varit en bra helg eller inte. Anntar att den hade kunnat vara både bättre och sämre. Känner mig bara så jävla sviken utav dig gång på gång samtidit som jag vet vad tycker och står. Jag vet faktiskt inte riktigt vad det är med dig och vad du är rädd för. På ett sätt tycker jag synd om dig samtidigt tycker jag du är så jävla konstig som aldrig vågar släppa in någon i ditt liv. Jag har så jävla mycket större problem än sitta och grubbla över detta dag in och ut. Är egentligen inte ens värt att skriva om men nu gör jag det ändå. Fattar bara inte så mycket snack men ingen verkstad, vad väntar du på eller har du redan gett upp. Fegt och svagt vet inte vad jag ska kalla det men fan är bara trött på att lägga min tid på detta nu. Kunde jag trolla skulle jag bara trolla bort dig och dina ord men hade det varit så lätt hade jag antagligen aldrig skrivit i den här bloggen.

Gick rätt bra på ätstörningsenheten i fredags,ade gått ner ett kilo.... Bättre än inget eller upp i alla fall men nu ska jag verkligen försöka öka min matmängd och äta ofta och lite!!!! Ska verkligen försöka nu jag måste orkar inte detta längre sån jävla onödig tid, det räckerdom åren den här skiten har tagit ifrån mig. På tisdag ska hela familjen upp och prata liiite nervöst om jag ska vara ärlig men mamma kommer la antagligen babbla på som vanligt, SKÖNT slipper jag.

Torsdags ångest

Har varit och kikat på studentklänningar, fanns bara en massa jävla konstiga modeller sen att det kändes som alla satt åt helvete gjorde inte saken bättre. Har ialla fall lagt undan några stycken nu så på lördag måååste jag bestämma mig börjar känna halv press nu till studenten. Vill bara få klart allt och idag ska jag ta tag i all jävla städning. Ush ingen bra dag för det mår skit rent utav sagt och jag vet fan inte varför. Beror det på dig , på allt innan studen, allt omkring eller är det bara ren jävla ångest. Ush det gör ont trycker på mitt bröst och helst vill jag bara lägga mig på golvet och somna om till en ny dag. Nätterna skrämmer mig som mest känns som ångesten är starkare då eller är det bara ren inbillning, någon som känner likadant?

 Tack och lov brukar jag kunna somna rätt lätt och sedan på morgonen känns det genast mycket bättre, konstigt... Har däremot läst att svält  kan leda till ångest osv.. Finns det aldrig något posititvt jag kan skriva här i? Kan säga att jag ser fram emot dagen imorgon mer kan jag inte säga nu. Ska dock upp till ätstörningenheten fast känner att jag verkligen behöver det nu samtidigt som jag planerar att vara lite halv ärlig för jag orkar inte. Ärlighet varar längt jo ja vet ska ta tag i allt imorgon sen vad vikten står på ska jag bara föröska skita i, jag hinner inte bry mig nu!!

allt eller inget livet

Idag har jag nästan gjort allt jag inte borde.. Vilken tur att man kan bota ångest med mat och mat med ångest. Jag hade ett val efter de små jävla töntiga godisarna fortsätta dagen bra som den hade gått eller ta igen och dra till med lite mer mat. Svårt att gissa mitt val eller? Ja så nu är jag tillbaka igen på mat träning och svält treeeeeevligt att jag klarade 1 dag.. fy fan för den här skiten att det aldrig ska finnas något mellanting ALLT eller INGET. Jag vill bara ha ett jävla normalt liv UTAN ångest....

FINNS DET NÅGON BULIMIKER DÄR UTE SOM KLARAR ATT TA TRE GODISAR ELLER EN KAKA SÅ FÅR NI GÄRNA GE LITE TIPS PÅ HUR DET INTE SLUTAR MED HELA BURKEN.

Skippa listor

Jag måste köra, plugga teori få körkort!, Göra klart rest uppgifter i skolan, nya uppgifter, ta studenten, Köpa studentkläder, student skor, träna, gå ner i vikt, tackla min jävla ångest, träffa kompisar, träna, måla naglarna, sminka mig varje dag, köpa nya kläder, resa, få ett fast jobb, få en bekräftelse ifrån dig, samtidigt ska jag varje dag slappna av och ta på min kropp, upp på besök vid ätstörningsheten, äta, ut och gå promenader, göra klart mitt projekt i praktiken.  Har jag glömt något - LEVA LIVET, ÄLSKA, HATA, FÅ KÄNNA LYCKA, SKRATTA, VARA GLAD, BARA FÅ VARA FÖR EN STUND, FÅ GE DIG EN STOR JÄVLA PUSS, HÅLLA HAND, BARA FÅ VARA UNDERBAR MED UNDERBARA.

Jag hinner inte lägga mer tid på den här skiten längre, jag måste hinnna leva mitt liv, göra allt det där som alltid kommer sist i min lista. Hatar denna oro som bara kryper i hela kroppen jag vill inte tappa känslan lycklig, om jag bara kunde få en liten gnutta utav den. Om det inte skulle finnas dåliga dagar skulle det då finnas bra dagar? Ska bara försöka samla på mig lite fler utav den. 

Jag bara älskar att älska.

Att aldrig ge upp

Cause sometimes you feel tired,
feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.


noll koll

Lagom mycket sprit igår minnesluckor så det står fan härliga till! Hatar när det blir så här när man är ute och dricker, va fan gjorde jag där inne!? Låt mig bara inte ha skämt ut mig på tok för mycket men antar att jag bara satt där hela kvällen ändå, alldeles för full för att göra något annat. Meeeen på krogen också världens sämsta jävla krog. Antar att det blev en lyckad misslyckad kväll. Sen skulle jag självklart dra till och messa dig hundra gånger och minns eh INGET typ av det jag skrev....

 Lagom ångest för det också men antar att jag inte skrev alldeles för mycket skit hoppas jag. Nej fy fan säger jag bara lagom är bäst och kommer alltid vara. Jag vill gärna minnas mina trevliga stunder hädanefter för det här är rejäält pinsamt men va fan vem har inte dragit i sig för mycket drinkar någon gång. skit kan inte sova heller, sovit ca 2 timmar och så är det typ varje jävla helg jag är ute eller för det mesta allmänt antar jag också. Ser ut å bli fint väder idag det kanske i alla fall kan få upp mig lite på topp igen.

fredag

Fredagsmys? vad innebär det  ångest och lite mer ångest på det. Har börjat tugga och spotta ordentligt det sista alltså va fan måste jag bara göra allt lite värre när det börja gå framåt. Jag är så jävla rädd att hetsäta/överäta hela tiden så något måste jag göra och de vette fan men på något sätt kanske det befriar alla mina känslor på något sätt. Jag kan knappt ta en smörgås utan ångest och vad ger det aldrig mer ska jag äta bröd eller så kan jag lika gärna köra på och käka upp påsen nu när allt ändå är förstört. Men va fan vadå förstört blir så jävla förbannad på mig själv att jag inte längre vet vad som är normalt och inte. Jag försöker lära mig vad som är vad men jag vågar inte riktigt släppa taget om mina regler om vad som är normalt och inte.

 Åt pastasallad nyss och allt jag tänker på är KALORIER OCH TRÄNING. Blir så frustrerad på annat folk som inte kan äta det eller det osv. Tycker bara dom är så urtöntiga att de aldrig kan unna sig något och bara tänker på träning men i själva verket är det ju nästan mig själv jag ser och det tar väl hårdast för jag vill inte vara en sådan person. Jag älskar folk som kan unna sig det där extra och sen räcker det. Jag tror inte att det är svårt att sluta helt med något utan det svåraste är att ta en bit och sen räcker det för sådan har jag alltid varit i alla fall. Vi slutar inte äta förens godispåsen är slut och styrka är väl ändå att ta sig några stycken och sedan lämna ifrån sig påsen. Vi är svaga för ett beroende och jag antar att min sjukdom är ett beroende jag kan inte sluta fastän jag vet hur farligt och dåligt det är. Precis som med godispåsen måste jag lära mig leva normalt. Denna helgen vill jag bara leva ikea imorgon och sedan utgång. Snälla ge mig en helg utan ångest träning och kalorier, ge mig en helg som inte existerar just nu.


tillbaka till ruta ett

Äcklig, äckligt som fan är det och fastän jag varken borde eller vill så skämms jag. För det är så fruktansvärt äckligt.. När det äntligen börjar kännas bättre blir det alltid så här haft en hemsk oro i kroppen hela dagen tuggat spottat som en jävla idiot för att slippa alla extra kalorier idag men sen var jag bara tvungen att dra till på riktigt och där svalde jag nog halva sveriges kalorier. Kände verkligen på mig att jag hade gått ner men nu känns allt bara åt helvete med det och resten av mitt jävla skit liv. För jag orkar ingenting, mest utav allt orkar jag inte låtasas le och leva idag. På fredag ska jag upp till ätstörningsenheten var ett riktigt bra tag sedan nu och det tar hårt den där jävla vägningen jag vet att hon kommer ta. Allt bröd och knäckebröd är typ slut osten är slut och halva kylskåpet är lensat. Det är helt jävla uppskaft i min gom efter allt knäckebröd och det känns som köttstycken som hänger och dinglar i min mun. Det är inte lätt att vara bulimiker när man bor hemma och är hemma själv. Dom vet ju men jag döööööööööööör när mamma uptäcker att all mat är slut, jag vill bara dö då. För ja skämms inför henne för resten utav familjen jag skämms inför mig själv och allt känns bara så patetiskt. Fan ska jag göra, måste sluta nu, jag kan inte bara lägga mig ner och ge upp för då dör jag, då dör min själ. Helst vill jag bara flyga iväg nu inför strandsäsongen men det går inte jag måste möta min egen bulimi och besegra den med mat och tankar, bra tankar. För vart fan tog all självrespekt och självkänsla vägen? Helt jävla bortblåst precis som allt annat här i livet. Tack och lov har jag min syster och M här i livet som alltid får mig på bra humör och annat att tänka på. Med dom slipper jag tänka på kalorier och all annan skit som virvlar i mitt huvud med er får jag skratta och vara mig själv. För när jag är ensam då är jag inte mig själv, detta är inte jag och har aldrig varit så jag fattar inte hur dte kunde gå så här långt, hur kunde det sluta så här. Jag vil lbara ha tillbaka mig mitt riktiga jag.

Underbara helvetiska måndag

Helgerna brukar för det mesta nu för tiden gå bra! men va fan händer efteråt!? Jävla fail måndag, underbart väder hela dagen idag, bara massa sol men allt ja känner är ångest. Ångest ångest = en massa jävla mat. Jag vet inte vart jag ska ta vägen för det gör så jävla ont, frustrerad springer man mellan köksluckorna och äter allt som är ätbart för att ta bort det onda men det går inte för allting tar över. Mat ger mig bara MER ångest och jag vill bara försvinna nu sova bort denna härliga patetiska kväll. Allting stoppar mig, stoppar mig från sådant jag behöver. Kommer aldrig kunna somna nu fast jag helst bara skulle vilja sova bort hela veckan, sova bort kalorier? Jag är så fruuuustrerad och arg så jävla förbannad på mig själv att jag INTE tillåter mig själv att lyckas. Svag och fet är två ord som passar mig bra. känns till och med som att man har gett upp inför sommaren, kommer aldrig kunna gå ner till det jag vill ändå knappt något antagligen.. Hemskt att man ska behöva gå och skämmas på stranden eller med fina sommarklänningar. K sa till mig efter vi hade varit på sjukhuset att vi har lika rätt att gå i sådana  kläder sedan gick hon in och bytte om från sina jogging byxor till snygga tights. Hon är underbar som kämpar så hårt och fan att hon har kommit långt också. Jag beundrar folk som aldrig slutar kämpa, som inte låter en sådan här pateiskt helvetisk skit sak ta över hela livet för alltid. Aldrig ska bulimin få ta livet ifrån mig för evigt.


tjock ångest

Knappt två månader kvar till studenten snacka om ångest. Snart bli de tajta sommarkläder korta tajta tunikor och bikini. Jag älskar det samtidigt som jag hatar att ha det på min kropp. Förra sommaren fick jag inte en enda komplimang utav min kropp var mer äckligt smal,underviktig, fult och massa frågor om jag led utav någon ätstörning? Det var vad folk ansåg om min kropp men jag trivdes JAG mådde bra med den vikten samtidigt som jag kanske inte hade världens bästa liv angående maten. Men vad ska alla säga nu när jag kommer tillbaka 12 kg tyngre!? Kan inte svälta mig ner i vikt för då går det bara åt helvete, måste äta och träna mig ner i vikt nu. Gått och blivit förkyld med så spenderat de sista dagarna i sängen blir nog mycket kalorier brännt där? Fy fan måste bli frisk nu så jag kan få gå ner något kilo...


Långt åt helvete

Så har man gått och blivit sjuk, frukstansvärt ont i halsen men det första jag tänkte när jag vakna var FAN VA SKÖNT nu kan jag inte äta. Men va fan tor jag!? är jag verkligen så dum i huvudet att jag tror att lite ont i halsen ska stoppa mig från att äta som en liten jävla psykopat. Jag känner mig bara så in i helvete jävla tom på allt, på känslor, på ord, på hopp, på tro. Känns som jag tappat allt det sista. Vad ska jag göra!? Känner mig så frukstansvärt svag SVAAAAAAAAAAAG ja det är fan rätta ordet  Styrkan och vilja den är helt jävla bortblåst för jag vill ingenting. Känns dom det aldrig mera någnsin kommer bli bra igen och detta var inte sista gången vad jag än inbillar mig själv. Vad ska jag ta mig till när det känns som hela världen går under och inget spelar längre någon roll, jag vill dö för studen för jag orkar inte, vill inte , för det går inte. MEN ALLT GÅR ELLER!? men det har jag fan inte märkt hitills fy faaaaaaaaaaan. Jag är bara så jävla trött på det här, knappt någon jäääävla förändrändring.

Och åNGETSEN det gör fan inte saken bättre, tänk när jag var liten och åt som en stolle ibland bröd kakor osv. Men det kändes bara bra efteråt! Destu mer kakor jag fick ta ju gladare blev jag. Men så är det inte nu destu mer kakor jag äter  nu ju mer ångest får jag och det gör ondare än tusen sparkar i huvudet för det stoppar mig från allt. Det stoppar mig från att leva livet. Jag vet varken ut eller in bara att jag vill försvinna här och nuuuu. Står fan inte ut, det gör bara så ont och ätstörda folk där ute vet hur det känns när en själ brinner, när en själ blir misshandlad? Det går varken att stoppa eller förhindra man kan bara låta allt det onda försvinna utav sig själv. Känns som hela kroppen skakar och jag sitter instäng i en jävla berg och dalbana som aldrig tycks ta slut. Om jag bara lyckas rycka mig loss härifrån så är jag i  alla fall på väg någon annanstans.

bortom allt

Lov=ensam=skit. Tisdag och självklart skulle hela familjen jobba idag och då brukar ju allt gå åt helvete. Jag orkar ingenting, känner mig bara så svag idag men samtidigt starkare än någonsin att jag inte gav upp och lät ALLT gå åt helvete. Här behövs städa,rensas, plugga, och TRÄNA. Egentligen skulle jag helst bara vilja lägga mig på sängen och sova bort ytterligare en skit dag men jag måste ta tag i mina problem och uppgifter nu, kan inte hela tiden skylla på min sjukdom. Det kanske är dags att visa sig själv hur stark man kan vara fastän det gör ondare än hundra slag i ansiktet. Jag måste försöka för min egen skull nu kan inte deppa ihop helt igen. Varför ska allt vara så jävla jobbigt men det blir fan inte bättre att ligga här och tycka synd om sig själv. Jag är så trött på allt och det är dags att besegra all skit hur jobbigt jag än vet att det kommer bli.


stopp på vägen

Jag fattar det inte hade en underbar kväll/natt igår, allting ordnade sig tillslut och vi hade riktigt kul. Mådde extra bra idag och glad på det, om dig och mig  och maten hade gått så bra denna veckan bara en gång som jag sabba det. Men fastän jag vakna upp och kan nog kanske till och med kalla det lycklig och  kände  bara att äntligen är jag påväg någonstans, allting ordnar sig tillslut har bara känt mig så pepp. Kände ett äckligt sug när det var dags för frukost, ville inte gå ner och äta visste hur det skulle sluta men inte idag skulle testa mig själv för idag just idag var jag stark. Men allting bara brast och plötsligt kände jag ingenting,brydde mig inte om någonting maten var min räddning den skulle få mig glad och go för studen och sen skulle den  få döda mig långsamt. Jag önska bara man kunde trolla bort vissa stunder, spola tillbaka tiden och förhindra all skit men det går inte jag är fast i nutiden och det skrämmer skiten ur mig för jag orkar inte vill inte vara här och nu.

Från att ha gått och varit hur glaaad och pepp som möjligt till det här. Kände att jag ville allt, ville försöka och ändra på allt som gått skit i mitt liv. Ge det en ärlig chans för det var jag värd. Men nu känns det som jag skiter i allt, allting är förstört och jag bryr mig inte ett skit jag är bara fet äcklig och misslyckad. Jag vill inte längre försöka jag känner ingenting och jag tänker inte ge något en chans i dag.Jag kan bara ligga patetiskt i min säng på påsk och tycka synd om mig själv för jag orkar inte vara positiv jag vill inte vara det för då blir man bara så jävla besviken på sig själv när allt går skit. Jag hatar att den här skiten förföljer mig vartän jag går samtidigt som det är min största trygghet här i livet. Hur ska jag någonsin kunna lämna något som är den största delen utav mitt liv, finns inget som tar lika stor plats som detta. Hur mycket jag än vill bli frisk för alltid så är jag inte där nu och kommer jag någonsin våga släppa taget och se allt vackert här i världen. För mig är allt bara groteskt och äckligt just nu och värst är jag. Jag är inte värd ett skit jag är patetiskt och värdelös just nu och hela min värld går under pågrund av en sak som mat. "Äta gör man ändå dör man"


Glad jävla påsk

Hade inte ätit godis sen vecka 47 och ja inte EN ENDA JÄVLA GODIS på dom veckorna. Tänkte jag skulle testa den här påskhelgen att äta lite men jag har precis insett att jag inte är mogen nog ännu. Möla i mig som helt jävla desperat igår och nu på morgonen har jag tryckt i mig både det ena och andra SAMT godis. Varför ska allt vara så svårt? Jag vill bara va igen, jag HATAR detta. Vet fan inte vart jag ska ta vägen känns som det kryper insekter i hela kroppen på mig, känns som hjärtat kommer slå sönder och jag kan knappt sitta stilla skulle helst vilja ut och springa 100 mil. Gymmet är stängt idag och jag ville bara få må bra den här fucking jääääääääääävla påskhelgen. Men inte fan skulle jag få göra det heller vad är det med mig kunde jag bara inte försökt när jag visste hur det skulle bli!????? Helvete helvete jag vet inte vad jag ska göra SKJUT MIG.

RSS 2.0