Utkast: Aug. 20, 2012

Kroppen börjar säga ifrån fysiskt nu,huvudet orkar inte,jag orkar inte,kroppen orkar inte mer. Jag behöver få tillbaka livsglädjen,lyckan som får mig att se framåt,lyckan som får mig att missbruka bort det här underbara livet som faktiskt kan vara väldigt underbart..

Utkast: Aug. 05, 2012

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar
Ingen kan fly när idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten

ovissheten

Dålig hy,svullen,viktuppgång,lögner,hemligheter,smyga,förtvivlan,ångest,fett hår,hårförlust,avbrutna naglar,depression,krossade drömmar,massvis med pengar som går åt till för att må dåligt och ändå gör man det,ändå kan jag inte sluta?! Va fan är det som får mig att stanna kvar i det här helvetet..


leva vidare

Tillskillnad från hemma så ligger inte jag i en säng och tycker synd om mig själv men det gör fortfarande fruktansvärt jävla ont och ångesten får att nästan kväva mig själv.. Men jag har bestämt mig att även om maten segrar över mig just nu så ska den INTE få ta ifrån mig mitt liv,mina drömmar,mina planer,mitt vardagliga liv. När jag inte längre känner mig svag utan stark,när jag fått kontroll över maten och inte maten över mig ska jag stolt kunna säga att jag vann,jag klarade det och trots när jag sitter här och känner att jag aldrig kommer bli frisk så blev jag det trots alla jävla motgångar.

RSS 2.0