Mer för er.

Älskar dig syster,gör inget dumt behöver dig i mitt liv.
Skulle aldrig aldrig klara mig utan dig,sanningen svider.

Vad svarar man på ett sånt här sms? Känner mig så röten som nästan alltid har mig själv i centrum. Förlåt ska börja tänka och bry mig mer om er runtomkring, för ni är de enda i hela världen som får mig att fortsätta andas.

Bortom hav och mark

Jag bara äter,äter,äter,äter och planerar mina självmord hela dagarna. Ligger i min säng eller sitter framför datan och tycker synd om mig själv. Det är så jävla hemskt, så in i helvete jävla hemskt att för första gången i mitt jävla liv så vill jag faktiskt inte leva längre.Att jag tusen gånger innan skrivit att jag vill dö är bara ett rop på hjälp men jag känner absolut ingen livsglädje alls längre. De få gångerna jag mår bra är alltid alkoholen inblandad och de dagarna minns jag ju ändå inte.

 Jag känner att livet är till för att levas och det är precis vad jag inte gör. Sitter inte här och skriver att jag ska ta livet utav mig för det hade jag ändå aldrig vågat en feg jävel som mig men jag vill inte leva det är en helt annan sak. Man kan säga att jag i princip inte bryr mig om något längre, min största önskan är att bara få ta några tabletter och somna in.

Jag sitter och lipar som en gris för jag kan inte fatta att det är jag som sitter och skriver det här. Jag var så lycklig, glad och full utav drömmar och liv förut och nu vill jag inte ens leva längre. Jag hatar inte livet, utan livet jag lever och det jag är inte mer än mänsklig. Någon gång måste man sätta stopp och inse att livet kanske inte riktigt blev som man tänkt sig. Jag ger inte upp utan jag vill helt enkelt inte fortsätta längre.

Eat or be eaten

Det finns inga genvägar i bulimins värld. Jag måste sluta banta eller gå under.

Stå emot

Natt mat igår hamburgare och pommes frites, det har jag nog fan inte ätit på flera år ett helt meal sådär bara. Vet inte varför men just de jävla pommes frites har varit som en mardröm för mig, pizza helt okej en halv eller så men fan för de små avlånga äckliga sakerna. NÅGOT JAG ALLTID RELATERAT TILL VIKTUPPGÅNG I MIN ÄS.

Självklart skulle jag straffa mig själv dagen efter genom att äta mindre efter detta hemska "straff" jag begått. Men frukosten började ändå som en helt normal sedan ville mamma göra paj, jag ville bara dö när hon sa det. Men sen gick självklart den jävla känslan bort och jag tryckte i mig två feta bitar. Nu vill jag bara äta upp hela formen och det visste jag från början DÄRFÖR klarar jag inte av att äta denna underbara goda paj. Jag kan inte njuta för antingen är det inget eller allt. Jag har definitivt inte gått ner i vikt på den här tiden och om den har ändrats så är det bara uppåt.

känner för att slå sönder hela lägenheten

Jämt och ständigt arg och irriterrad och jag har fan ingen aning om V A R F Ö R!?
Fettoångest så det står härliga till, jag undrar när fan det ska hända något för jag kommer då fan inte kunna lära mig och leva med den här äckliga kroppfanskapet.

krossade drömmar

Jag önska någon kom och rädda mig, jag önska någon tog mig till drömmarnas land, jag önska någon tog bort all det onda, jag önska jag var starkare än det.

Hur ska jag orka överleva ytterligare en skit dag, hur ska jag ens orka prata,umgås,borsta tänderna, kika på tv, sminka mig. Allt det där som alla andra tar för givet, allt det där normala som inte längre är normalt. Jag vill sova bort allting, jag vill sova bort mitt liv och jag vill sova bort det onda,det gör alldeles för ont för att orka med dagen. Jag vill gråta i din famn när du kommer hem, jag vill be dig stanna hos mig till allting är över men jag kan inte längre sabba er liv också. Jag står kvar ensam om kampen mellan mig och det och ingen annan än jag kan faktiskt rädda mig själv.

 Jag känner hur tårarna bara väntar på att få forsa ur men det går inte för jag är så förstörd att jag inte ens längre kan gråta,allt det där som förut var så självklart.Jag orkar inte leva i denna patetiska jävla förstörelse värld och jag vet att imorgon kommer jag må "bra" men det finns aldrig någon garanti, det mest värdefulla jag har hamnar i bakgrunden och jag förtjänar att dö framför så många andra. Jag ser folk som verkligen kämpar, som älskar livet som skulle göra allt för att kanske få hälften utav det jag har men dom har ingen jävla chans som mig. Dom borde få leva, jag borde få dö även om jag vill fortsätta. Livet är så orättvist  och jag försöker inte ens göra den här djävulska värld det heller.


slopa alla hinder på vägen

Är det värt de? NEJ för imorgon fortsätter jag min nya livsstil, hej då ätstörning!


bara några meter ifrån att lyckas

varför, varför varföööööööööör???
Det hade ju gått så himla bra det senaste, jag hatar mitt svaga jag. Jag mår illa, ångest som en gris och känner mig totalt misslyckad. Jag visste ju att det skulle bli såhär ändå fortsatte jag. Helvete vad besviken jag är på mig själv.

Normalt?

Det har gått helt okej, ganska bra faktiskt om jag får säga det själv. Men det ligger på ytan hela tiden och jag vet inte längre vad som är lite,normalt eller mycket. Mitt mått av normalitet och verkligheten är inte alls samma. Jag kan liksom aldrig överskrida mina "regler" fastän jag faktiskt gjort det några gånger nu utan att kvävas. Jag har unnat mig den där glassen, den där bullen utan att frossat i mig efteråt.

 Det har känts helt jävla okej faktiskt. Men hela tiden vill det utlösas precis som ikväll, varför skulle jag ta de jävla mackorna så himla onödigt när jag vet hur det blir efteråt. Fast ändå var det så mycket med tanke på maten jag åt till, kanske var det alldeles för lite mat. MEN JAG VET FAN INTE och det är hemskt för man har levt alldeles förlänge men den här skiten.

Jag är rädd för att lära mig det normala men jag förösker verkligen, på riktigt nu. Jag har bett er gömma mat för mig imorgon, jag har bett er ta med mat ifrån skafferiet till jobbet. jag hade aldrig trott för några år sedan att jag skulle behöva be mina egna föräldrar det. Jag tror ingen förutom i mitt tillstånd kan förstå hur jävla förnedrande och jobbigt det här kan vara. Konstigt att vi håller oss anonyma, vi vet ju hur "normala" folk funkar och de funkar inte alls ibland, för vissa vill helt enkelt inte förstå.

realistiska mål

Mål till nyår *5 kg.

fråga

Har funderat säkert i flera år på att skaffa löshår men jag vågar aldrig testa något nytt här i livet.
Vem tycker jag ska våga testa? finns en salong i göteborg, safari om ni hört talas om den iså fall skulle jag vilja höra vad ni tycker om det stället, billigt är det ialla fall.


konstigt att jag skrev en sådan här sak, kunde lika gärna skrivit att jag redan misslyckats och ätit som gris idag men det har ni la redan hört?

Fattar ni!?

Jag är så jävla trött på era bråk, har hört den här skiten ända sedan jag var liten. Ni ska veta att det är hundra gånger jobbigare att höra på er än själv vara med. MEN DRA FÖRHELVETE INTE IN MIG I SKITEN. Sluta hacka på mig och använd mig som något jävla objekt när du är arg på honom, fy fan vad besviken man blir. Att ni ens stannat hos varandra fattar jag verkligen inte, det måste ju bero på något? Tråkigt att ni aldrig kommer växa upp men däremot har jag gjort det så lämna mig utanför.

Frihet

Var uppe på ätstörningsenheten idag och pratade med min behandlare, var nog första gången jag verkligen på riktigt sett hur besviken och arg hon var på mig. Kan inte klandra henne, känner exakt likadant för mig själv. Jag vet vad jag ska göra men gör det inte.

 Det har gått dagar,månader,år och nej jag mår bara sämre och sämre. Gick självklart direkt hem och åt upp mig och inte fan gjorde det mig starkare utan tvärtom. Jag har gått på behandling så länge nu och det står helt stilla, mitt liv, min tid och allt står still och nej jag blir inte bättre. Så vill jag fortsätta på mitt sätt eller våga testa något nytt.

TJEJER OCH KILLAR vill ni fortsätta leva ett liv som ni själva tror att ni styr fast det i själva verket är eran sjukdom eller ska vi ta tag i djävulens verk och kasta tillbaka det i helvetet!?

 Det är fan dags nu och inte imorgon eller nästa månad UTAN NU, jag ska gå emot allt som den säger nej emot och förstöra den bit för bit och det kommer ta tid men nu ska jag liksom köra på riktigt. Det är enbart för mig själv jag ljuger, ingen annan och jag vill ha tillbaka min frihet.

trött

Tack för att jag fick ännu mer skit å tänka på. Kunde du inte ha väntat tills proven var klara!!! Fan jag är så jävla arg nu att jag knappt kan prata med dig. Jag orkar med mer dramtik nu, jag har väl tillräckligt med problem som jag ständigt går och tänker på, nu kommer cancer och döden snurra runt i mitt förvirrade huvud. jag orkar inte, ge mig inte mer än det jag har.

besviken

Efter en hel jävla urballad dag, skärande, kastande,spottande, massa gapande och ångest som fan skulle kunna ta död på en. Så hör jag familjen där ute prata om att de ska äta lite kvällsmat, ingen säger något till mig som vet att jag självklart bara ligger i min säng.. Jag går ut till köket.

Jag: Varför frågade ni inte mig?
M: Vi vågade inte fråga dig efter allt idag.
Jag: Sluta särbehandla mig och behandla mig som som vem som helst.
M: Vi vet inte hur vi ska bete oss.
Jag: Men behandla mig bara som alla andra!! (gråten i halsen)
M: *sur* allt vi gör så är vi bara idioter.


Hur ska man tolka det här? Förstår folk nu varför jag berättar för så lite personer som möjligt!?
Man känner sig misslyckad, äcklig och inte alls lika värdefull som alla andra. Man blir inte behandlad som alla andra inse det.


förstörd

varför måste det vara såhär? Snälla gud eller vem som helst kan det inte bara försvinna. Det gör så himla ont, alldeles för ont. Jag har inget kvar att ge längre, jag dör när som helst. Jag klarar inte detta själv längre, kan ni inte bara fatta det!!!??? Jag behöver ju för fan er mer än någonsin nu, snälla det gör så ont, jag dör hellre än känner den här smärtan.


förlorad

Jag har en jävla önskan, en liten jävla önska och det är att bli frisk för jag känner att den här skiten dödar mig sakta. Alla mina drömmar och mål här i livet är som bortblåsta. För bara några få år sedan ville jag så mycket, jag hade så himla mycket att ge och att ge upp var det sista jag gjorde. Men allting sådant är borta nu, jag bara sitter patetiskt och gråter för sjukdomen har och tar ifrån hela min ungdom.

 Ibland älskar jag livet över allt annat och i nästa sekund vill jag bara försvinna,jag vill dö för jag har ändå ingen framtid. Jag är arg men jag orkar inte det längre heller, jag kan bara sitta och tycka synd om mig själv. Det är äckligt och patetiskt men jag har försökt så många gånger nu, hur ska jag orka när ingenting går som det ska. Vad ska jag göra, all luft har gått ur mig och jag vill verkligen inte mer, jag orkar inte mer nu.

Fråga

Hur mycket kan man gå ner i vikt på tre månader genom att äta och träna?

RSS 2.0