För mycket utav det goda

Chips, choklad, cola, mackor och hela paketet.. Varför är livet så orättvist, varför fick jag en ätstörning?, varför fick dom ett barn med handikapp? varför fick han cancer? Varför finns det alltid någon som har det värre, men frågan är vart ska man dra gränsen för värre? I min värld finns det inget värre än detta just nu och jag vet att jag skriver en massa jävla skit i min blogg men är det verkligen någon där ute som fattar.

  Jag vet inte ens om det är ätstörda folk som enbart läser eller även friska och i så fall kan dom verkligen fatta, kan dom verkligen leva sig in i hur det är. Antagligen inte, precis som jag inte vet hur det är att vara handikappad osv. Ibland önska jag verkligen att man kunde det, DÅ kanske man hade fattat hur det är att vara värre och inte. Samtidigt som man antagligen skulle få så jävla mycket större sympati för folk. Jag är verkligen ingen ängel och felfri men vem är det, vem är perfekt och definera ordet perfekt för mig?

 För mig kanske det betyder något helt annat gentemot vad någon annan skulle säga. Jag blir bara så jävla arg att min förbannade hjärna försöker intala mig vad perfektion är samtidigt som mitt hjärta säger något annat. Det är så mycket jag vill få ut utav livet, så mycket jag inte vill missa pågrund utav det, jag vill bara frisk samtidigt som jag inte orkar just nu. Jag vill försöka men jag vågar inte, jag vill förhelvete bara bli frisk. Jag vill bara bli mitt gamla jag igen, jag vill att folk ska förstå men ingenting sånt funkar nu. Finns liksom inget vettigt att skriva, jag vill bara inte känna att jag är helt ensam....

En helt vanlig dag

Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Va fan hände hände på vägen till lycka och ett liv, antar att jag tog helt fel väg och hamnade i detta helvete. Men någonstans i all vrede och sorg finns ett litet jävla hopp kvar som jag börjar tvivla på mer och mer för varje dag. Men något här i livet får mig att kämpa vidare varje dag..
 . Bilden kommer ifrån en annan blogg och jag var bara tvungen att ta den. På något konstigt sätt blir man glad och hoppfull utav att bara titta på den. Det är så små saker här i livet som egentligen  kan göra mig lycklig men jag blundar för allt sådant just nu.

Uttjatade ord

Misslyckad, hatad utav sig själv och bara ångestfylld det vanliga, finns inte så mycket mer att skriva om längre, samma jävla skit som jag antar att ni redan läst hundra gånger. Frisk? nej fy fan det finns inte i närheten utav mig längre och om att jag någonsin ska bli helt återställd känns fruktansvärt långt bort.

Jag vet inte men både hoppet och styrkan hag övergivit mig och jag står helt ensam kvar utan något. Vet ni vad som är det värsta utav allt, det mest  jävla patetiska det är inte all jävla ångest varje dag utan att jag motarbetar min ångest med MAT. Varför just mat utav alla jävla saker här i världen. Som någon jävla slags drog använder jag maten för den får mig att må bra för studen men sen är allt åt helvete igen fast det dubbla. Står och trycker ner hela hand jäveln och tusen tandborstar men det kommer inget och precis när det är nära så får jag ångest för att spy. Jag får ÅNGEST att sitta över toaholken det är helt jävla sinnessjukt, hjärtat börjar slå som in i helvete och det känns som man ska svimma rakt ner i toaletten så jag måste resa mig och gå därifrån fetare än innan. Träna ja va fan hände med all jävla träning. Nu behöver inte min behnadlare vara rädd att det blir för mycket träning i alla fall för det orkar jag inte, psyskiskt orkar jag INGENTING nu.

Städa, tvätta, plugga och träna ingenting blir som man tänkt sig och alla listor man räknar upp i huvudet dom kommer sist. Jag har ju all jävla ångest och mat att ta hand om hur fan ska jag hinna med allt viktigt i livet då? Kompisar nej inte ens dom orkar jag träffa inte min familj heller helst fastän jag är tvungen. Jag är tillbaka i början känns det som när isoleringen börjar, orken att göra ngt är helt borta, att titta på tv klara jag inte ens av, att vara orkar jag helst inte heller men jag har ingenstans att ta vägen. Dessa samtal varje gång jag är borta ifrån er också eran rädsla att jag ska dö. Men herregud ja dör varje dag inombords men just nu är jag alldeles för svag för att dö och dagarna när det är bättre är jag för stark för att dö. Så sluta oroa er och lev livet för det gör jag verkligen inte nu och ett liv det vet jag inte ens om jag kan säga att ja har i så fall är ingenting i världen rättvist.

Ingen livslust kvar idag...

Måndag nya tag nya misstag, inget jävla nytt liv ialla fall. Jag måste ta tag i allt annat omrking fastän jag vill helst bara vill dööööööööööööööööööö idag.


Söndag

Jag mår så jäävla illa och känner mig helt apatisk. Det enda jag orkar eller känner för nu är att gå ner och äta LITE till. fy fan.

Ensam inte alltid starkast

Först trodde jag att det berodde på dig men det är alltid skönt att ha en syndabock.. Jag vet ju innerst inne vad det egentligen är fastän jag ibland nästan önska att det var något annat. Jag saknar dig, kommer sakna dig men detta gör så jävla mycket ondare. Jag önska jag kunde förklara, önskade jag vågade förklara men det går inte. På ett sätt lider jag med dig och dina problem för du har öppnat dig så det sista men det är inte en anledning att stanna kvar. Om du visste min mörkaste hemlighet hade du stannat då? Egentligen vet jag inte vart jag har dig för ena stunden känns det som du känner något helt annat och i nästa så betyder det tydligen ingenting. Nej det spelar faktiskt ingen roll hur du känner längre för jag måste tänka på mig själv också. I början gjorde du mig glad helt enkelt lycklig men det bara försvann efter allt, vad finns det kvar då.. En vän det är vad som fanns kvar i mina ögon för oavsett vad du säger och att din "ångest" eller vad jag ska kalla det går ut över betydelsefulla personer då finns det inte mycket att ge och ta.
När min tillvaro är som mörkast som jobbigast behöver jag er mer än någonsin och visst kan jag känna igen mig själv att det går ut över andra som INTE behöver det men samtidigt inser jag att utan er hade jag inte suttit här, utan er hade mitt liv varit meningslöst. Min ångest nej fan inte är den bättre heller, minimalt intag av mat det senaste och visst borde jag bli lyckligare och gladrae utav det för det är precis vad min äs säger att jag borde bli. Men jag har insett att det är allt annat förutom mat. Klart är en stor del utav maten inkluderad men det beror ju på att man använder maten som vapen inför sina problem vissa äter för att dölja det onda medan vissa andra tror att dom kan göra sig själva lyckliga och glada utav att inte äta.

 Men ack så fel ni och jag själv har, vi måste sluta använda maten som något jävla försvarsvapen vi måste börja räkna upp och inse vad här i livet som gör oss lyckliga. Tänk efter riktigt noga och kommer några kilo upp och ner göra er lyckligare. Kommer ni le när ni står där och inser att all som egentligen betydde något är som bortblåst och endast du och maten står kvar själva. Vi vill inte förlora det som betyder mest för oss här i livet, däremot måste vi börja räkna upp vad vi behöver göra för att vi själva ska bli nöjda.

 Vill vi verkligen leva hela vårt liv på detta sättet? Tänk efte riktigt jävla noga hur ni lever, hade ni själva velat se era barn lägga ner all sin tid, hela sitt jävla tid på mat, kalorier och träning. Fan jag ve tatt det är så lätt att skriva om men svårare att verkställa. Jag vill verkligen försöka för livet ger mig så mycket mer, det är så mycket jag vill se och göra. Jag kan inte låta allt det onda ta över jag måste försöka besegra det här och nu. Man blir inte stolt utav att inte äta, om du vinner mot ätstörning då har du fan något att vara stolt över. Man måste bara se och förska ge livet en hel ny innebörd.

Onsdag

Det gör så jävla ont och det känns som ångetsten ska trycka upp varenda organ i min kropp. Detta gör saken inte ett skit bättre heller fastän jag är lättad. Jag vet att det kommer bli bra men fan nu är nu och då kommer vara då. Ush vill inte vara här nu och kvällarna dom skrämmer skiten ur mig för då är det som värst. Jag orkar inte tänka, inte vara just nu. Precis när man tror att allt ska bli bättre så skiiiter sig allt och jag är fan inte mer än människa, jag kämpar varenda jävla dag med den här skiten. Men känns som jag är så nära bristningsgränsen just nu och lycka vart fan har det ordet tagit vägen.. Finns det någon som kan förklara ordet lycka för mig? För jag har helt totalt glömt bort innebörden hur det känns att vara lycklig.


Halvdöd

Jag har inget som helst liv längre och allt går bara åt ETT håll nu.. Maten hade fan i mig blivit bättre sedan jag började behandlingen men det har skitit sig totalt för nu är det ångest på ångest och överdriven konsumtion mat hela jäääääääääävla tiden, sen ingenting. Men jag kan fan inte sluta äta som jag samtidigt inte kan sluta inte äta.Jag vet inte ens om jag vill bli frisk längre för jag vågar inte släppa det . Hur fan ska jag våga testa, försöka se skillnad? Jag orkar ingenting sådant nu jag vill bara gå under för det här är inget liv längre och om mitt liv ska se ut såhär vill jag inte leva längre. Det känns som man har gett upp för alltid nu och jag vet inte längre vart jag ska få min styrka ifrån? för det finns inget sådant kvar längre.... Jag är bara så trött på allt, på denna jävla skiten och allt annat omkring. Jag är slut och död på allt, finns inget vackert kvar.

Måndag

Sömnlös som fan, knappt sovit något på två dagar. Men jag varken orkar eller känner för något just nu, jag kan inte sova. Har bestämt mig att jag inte bara kan lägga mig måste försöka ta tag i allt idag hur jävla ont allt annat gör, cv ska lämnas in, chefer ska ringas, teori ska pluggas, skolarbeten ska göras klart, köras, träna och äta? Nej äta på den fronten vågar jag inte lova något..  Är så fruktansvärt trött på ätstörningsenheten också, vill verkligen inte dit! Men jag måste, tack och lov har jag lite större luckor mellan varje gång underbart. Även fast jag skulle behöva det mer en någonsin nu så är jag inte mer än människa.

osäkerhet

Kvällen började riktigt bra sen vet jag inte vad som hände för det blev bara skit. Så har man gått hela jävla kvällen att du ska höra av dig så får jag se dig sitta där med henne!? Men hallå knappt du prata med mig hur fan tror jag ska reagera när du sitter där och knappt vågar prata. Sen en jävla messande att du gillar mig och bla bla fy fan så jävla äckligt, jag blir verkligen äcklad för allt är bara så falskt och jag har fan ingen aning vart jag har dig längre.

 Ärlighet varar längst men egentid?? Va fan ett litet samtal är det för jävla mycket begärt efter allt. Spelar ingen roll hur mycket jag gillar dig för det gör jag men det här går inte. Jag behöver få vara lycklig och glad tillsammans med dig. Igår kväll sjönk du så frukansvärt i mina ögon och jag menar efter allt som har hänt så gör du såhär igen jag är helt jävla mållös vet inte ens vad jag ska säga sen OM du hör av dig. Om du får ner mig hela tiden så vill jag inte ha alls med dig att göra längre för jag förtjänar något så jävla fruktansvärt bättre än den här skiten och allt annat jag har omkring mig nu.. Hur ont det än gör att säga så vill men kan jag inte träffa dig längre för jag varken orkar eller behöver detta nu. Jag vill bara att du ska visa någon jävla gång och om jag ska gå runt och vara ledsen hela tiden, va fan bygger man upp på det. Nej nu får det fan ta och vara slut på den här skiten, är bara du som går miste om en bra tjej helt enkelt.

lördag

somnar med huvudvärk vaknar med huvudvärk, lever med huvudvärk. Jag är en tickande stressbomb och snart kommer jag vara immun mot tabletter också. Ikväll blir det i alla fall utgång sköönt något annat att tänka på!


irriterad

Det går fan inte ens att lita på sin egna röv. Fy fan jag blir så jävla trött på ditt velande. Va fan vill du eller vad håller du på med!? shit...

inget stopp

Jag hatar mat men jag kan inte sluta äta. Det bara glider in i käften på mig hela tiden och bara fel fel fel mat... Jag måste nog vara världens sämsta bantare.


bortkastad tid

Man kan fan aldrig få känna sig stolt och lyckad längre. Fy fan vart har allt sådant tagit vägen? Min äs kommer före ALLT här i världen för jag vill göra dig mamma, pappa och hela bunten stolta och glada men allra mest mig själv, men jag väljer en helt annan väg. Jag vet ju hur det känns när jag äntligen lyckas och hur glad, hur jääävla stolt och överflödig man blir men bulimin den kommer före allt sådant, den står först i kön till allt livet har att erbjuda. Jag hatar mig själv så fruktansvärt mycket nu, finns inga ord för det för jag skulle helst bara vilja köra en kniv rakt igenom mig själv för jag är misslyckad, äcklig och hatad utav mig själv. All jävla självrespekt och självkänsla är som helt jävla borta.

 Samtidigt är jag arg på folk omkring VARFÖR GJORDE INGEN NÅGOT. 13 år gammal reagerar skolsköterskor, vänner, familj och alla omkring. Hur fan kan man tro och lita på en jävla 13 åring!? 3 år senare när det är värst står fortfarande läkare psykologer, vänner, familj och bara väntar ALLA vet min hemlighet och det gör så jävla ont när jag tänker på det för jag vet att dom vet! Men det är ingen jävel som vågar inse mina problem och jag fattar inte vad dom väntar på? Hur jävla länge som helst ropade jag på hjälp för min anorexi och svåra ätstörning men det var inte någon som fattade att jag behövde höra det ifrån er och inte ifrån mig själv, för jag skämdes alldeles för mycket och inte fan blev saken bättre när det här slog ut på det också.

 All min träning allt mitt slösande på livet, all tid åt kalorier och mat hade gjort mig fet, hade gjort mig till den jag aldrig
 någonsin
ville vara. Men jag inser nu i efterhand hur jävla sjuk jag var och hur jag bara blev värre och värre men folk bara stod och blundade. Nu hatar jag världen för det finns inget vackert med den längre, livet är inte rättvist känns det som. Jag har inga framtidsplaner, inga drömmar längre , inga hopp och önskemål INGENTING och det skrämmer mig mest för om jag vet inte om jag kommer stå där 10 år senare och tänka varför JAG inte själv gjorde något. Det är alltid skönt att ha en syndabock men jag måste även inse att jag själv har orsakat detta och ingen annan, alltså måste jag ordna upp det också. Jag står inte ut med tanken att jag aldrig försökte, att bara ge upp och sen ångra sig flera år senare i livet för det här har redan tagit flera år utav mitt liv. Mitt mål i livet nu är att bli frisk och lycklig på riktigt igen och jag vill bara gråta för det är så myyyycket mer jag vill göra men jag kan inte jag vågar, det stoppar mig från att göra att jag älskar här i livet och nu känns det som om all ork är borta  för jag varken orkar eller vill längre..

negativa tankar

Jag är i stort jävla behov av nya kläder allt annat sitter som korvskinn på mig...

en timme senare

Japp helt oväntat höll helvetet tills du gått utanför dörrarna. Gud snälla söta rara lämna mig aldrig ensam för jag litar inte längre på mig själv. Besatt utav djävulen så kan jag inte stoppa det jag gör. Innan ni går hemifrån lås kylskåpet och kasta ¨nycklarna ute för jag orkar inte vara med mig själv. Faaaaaaaaan jag hatar detta vart fan ska jag ta vägen, jag orkar inte, jag vill inte mer.

uppblåst mage

Idag är jag glad och maten har gått bra hitills:S...... Däremot är det lagom snyggt med den jäävla uppblåsta magen jag får, har bara ätit mat som jag tål idag så varför!? Någon som om det är väldigt vanligt att magen är uppblåst ofta oavsett hur man ätit alltså under "normala" dagar och vilka produkter som gör det värre?
Har inte lust att gå runt och se gravid ut hela sommaren fy fan.

Tillbaka på ruta ett

Stanna hemma ifrån skolan för att kunna äta. Nu är det bara en månad kvar och jag orkar fan inte ens kämpa in i det sista, all min energi måste gå åt till den här skiten antar jag? Jag är trött på mat, på kalorier, på träning, på smala ideal. För egentligen vill jag inte se ut som ett benrangel Jag vill bara få vara frisk och lycklig några kilo upp ner kommer inte ändra på det nu har jag förstått. Glad vart fan har det ordet tagit vägen i min ensamhet är jag ALDRIG glad. Det är inte längre gamla jag och det måste jag inse hur ont det än gör och jag kommer aldrig kunna gå tillbaka till "den" tiden igen. Nu är nu och det enda jag kan göra nu är är att fixa till mitt liv. Även fast jag inser att jag antagligen aldrig någonsinmer kommer bli helt okej så kanske jag i alla fall kan lära mig leva igen på riktigt, leva livet utan detta.

 Jag vågar bara helt enkelt inte släppa min ätstörning, hur fan ska man våga släppa taget om ens enda riktiga trygghet här i livet. Jag lever ju för fan för den och med den hela tiden.Ärligt och sorligt nog tror jag inte längre att jag kan bli lycklig utan den heller jag tror inte jag kan leva utan den heller, tror inte jag kan leva med den heller. Jag vet liksom inte längre hur det känns utan den och jag vet inte hur jag ska bete mig utan den. Mina regler och lagar om det här jävla mathelvete skrämmer mig alldeles för mycket för att jag ska våga lämna det. Jag kan leva normalt men jag vågar inte, jag vågar inte längre testa världens regler utanför min. För här kan jag styra allt själv och fastän det är kontroll jag söker i mitt jävla patetiska liv så inser jag samtidigt att jag har tappat all kontroll angående allt här i livet, kontroll existerar inte längre i mitt liv för den är som helt jävla bort blåst.


...

Jag har inget vettigt längre att skriva om. För jag vill bara dö, jag orkar inte leva längre och jag tror att för första gången i mitt liv så menar jag det. Det är inte längre tomma ord och nej jag kommer aldrig göra det för jag är för feg. Men det är så jävla sjukt hur starkt jag kan känna det för så här har jag aldrig kännt förut, mer åt "allt ordnar sig" Men nej ingenting ordnar sig och jag orkar helt enkelt inte för om jag ska  leva ett olyckligt liv fullt utav ångest kan jag lika gärna vara död.

fredag

Jag vet inte vart jag ska börja, för detta är en lycklig dag i ett helvete.. Jag har gjort halkan så körkortet börjar närmar sig vilket känns underbart, bara den jävla teorin jag måste ta tag i men jag känner att jag aldrig har någon ork all min energi går åt till en massa jävla onödiga saker. Finns inte längre något mellanting allt eller inget och det dödar mig långsamt. Min mage har varit uppblåst som en jävla ballong idag helt jävla seriöst ser jag gravid ut SOM VANLIGT och det gör fan inte saken ett dugg bättre. Har panik måste köpa en helt ny garderob med kläder, just nu känns det som jag aldrig någonsin kommer komma i mina gamla igen, åt helvete för jag orkar nästan inte längre kämpa med vikten jag får gå runt och se ut som en valross till sommaren.

 Samtidigt inser jag att jag inte behöver vara pinnsmal sålänge jag är glad och  lycklig för det är de enda som betyder något nu. Men det går inte jag kan aldrig bli helt jävla lycklig på det här sättet och destu längre jag låter det gå ju svårare kommer det bli att lämna skiten. Jag är så arg på folk omkring, skolan, nära och kära, läkare hela jääävla bunten! Alla blundade för mina problem och det gör så fruktansvärt ont att ingen ville förstå. Alla visste men ingen ville tro! Då hade jag kunnat få hjälp och gå upp på ett hälsosamt sätt och arbetat med min ångest redan då och lärt mig käka normalportioner och hela skiten. Men nu är det försent och jag inser att det kommer bli så jävla mycket svårare än jag trodde den här behandlingen för när man tycker att man ser ut som en blåval kanske man inte har lust att äta så ofta och "mycket".

 Nej fy fan det är svårare än någonsin nu och ångesten den pajar hela mig. I förrgår hade jag sådan frukstansvärd ångest att jag började få ont i magen, aldrig märkt av just de symptomen innan. Vet inte vad jag ska tro för just nu känns det som jag inte kommer någonstans och att allt redan är försent. Helst skulle jag bara vilja hoppa av den här skiten och leva resten utav livet med den här skiten för det är ju det jag verkar vilja nu!??? Åh jag tänker gå kvar och göra mitt bästa fast nu har jag redan ljugit för mig själv igen, men om mina hopp finns kvar så ska jag aldrig lämna det stället förens jag är frisk! Om det kan ge mig en framtid, ett liv utan min ätstörning så är jag beredd att göra allt.

....

Tänk om man kunde ge våldtäcksmän och mördare bulimi ge dom domen bulimi för resten av livet istället för dödstraff då kan jag lova er att de till 100 proecent hade tagit livet av sig inom en vecka.

Tjock ångest

Jag kommer aldrig "lära" mig leva med den här jääävla kroppen, fy fan vill bara gå under när jag tittar på mig själv i spegeln. Det är så så in i helvete äckligt FY FAN VAD JAG HATAR DET. Kommer antagligen inte bli lyckligare 10 kg lättare men det här gör fan inte saken ett skit bättre heller. Tänk om jag kunde se världens alla andra problem förutom mina egna så kanske jag skulle uppskatta det jag har lite mer. Men det går fan inte!!!!!

Jag försöker verkligen inbilla mig själv att jag har det bra och att det inte alls är något fel på mig. Jag är inte tjock, jag är inte tjock, jag är inte tjock men min äs säger nog helt annat. Den säger åt mig att banta ner mig eller dö. Fy fan vet inte vart jag ska ta vägen vill helst bara lägga mig ner och försvinna idag för ångesten har redan förstöööört allt och jag hatar den över allt annat. Om jag kunde slå tillbaka mot den så hade jag gjort det NU!. Men känns som desto längre bort jag kommer ifrån skiten så blir det värre, ångest för att man börjar bli frisk eller för att man sjunker tillbaka i gamla vanor!???

äckel

Jag har inget liv. För jag orkar inte, kan inte göra det livet erbjuder mig. Tyvärr är jag fast i ett litet svart rum som inte tillåter mig se allt det vackra utanför. Förutom att man är helt dum i huvudet så är jag äcklig på det också, riktigt jävla äcklig. ÅT UR SOPORNA IDAG, J A G Å T U R S O P O R N A I D A G. hittade en bit utav kladdkakan från igår som legat hela jävla natten tog den och åt upp. Fan jag vill spy på mig själv helt jävla desperat har jag blivit angående allt känns det som. Drack en massa batningspulver ifrån morsan också, sen självklart hundra andra saker till som jag inte ens orkar skriva upp för jag vill bara kräkas så fort jag hör det.

 Jag kan inte spy, jag kan inte träna, jag kan inte ut och gå, jag kan ingenting nu förutom ligga patetiskt i min säng och tycka synd om mig själv. Jag vill ingenting, orkar inte ens träffa mina vänner, umgås med familjen ingenting.. Jag vill helst bra ligga här helt ensam och dö för sådana här dagar har jag ingen livslust alls. Fattar bara inte varför just jag skulle få den här skiten, varför en oskyldig liten jävla flicka som mig. OM jag bara kunde fått ett stor fet smäll som varade i tre sekunder. Det här har tagit flera år utav mitt liv, kanske hela mitt liv? Jag är så ävla rädd för att aldrig bli frisk igen. Hur fan ska jag stå ut det dödar mig, långsamt tack och lov finns det dagar som får mig att vilja kämpa vidare och aldrig ge upp.

att fylla år

Jag är glad och visst kan jag känna lycka men min ätstörning ger mig inget sådant! Och avsett om maten går bättre för det gör den så är det en psykisk sjukdom, tankar och ångest som jag jämt skriver om är värst. Visst kan jag äta godis, lagom stora portioner, pizza och allt sådant och det gör jag också men VARJE GÅNG ångrar jag mig. Det finns inget mellan allt eller inget för mig.

Om jag bara kunde ta en bit choklad känna mig glad och nöjd. Men nej då ska det vara hela paketet eller träning i 40 timmar. Jag hade gått som en tok idag enbart för att kunna unna mig något på min födelsedag, samtidigt som jag kan tycka att det är fruktansvärt patetiskt så inser jag bara att påsk, jul, min födelsedag eller andra speciella dagar inte bara förvandalar mig till någon annan. Alla dagar är samma inte ens en sådan här dag kan jag få vara, den tar över allt. Japp jag har "unnat" mig gott i gott nu på kvällen med familjen men va fan har det för funktion när ångesten skriker att jag borde svälta i en hel vecka eller träna arslet av mig. Fy fan kunde du inte ens gett mig en dag utan allt en jävla dag på min dag min dag.


lycka och kvällsångest

För jävla bra kväll igår, allt blev bara så lyckat och det har gjort hela min dag idag! Har mått riktigt bra och humöret har också varit på topp. Folk ser ju alltid på mig som den kloka och positiva tjejen och har alltid gjort. Ända personerna som märker skillnad är väl min familj när humöret ligger lite på botten och "allt" känns skit. Men fan va skönt att man bara kan få vara så jävla glad och uppåt bland andra när jag oftast ensam känner mig lite nere vid mina jobbiga tillfällen. För att må bra måste man någon gång må dåligt och för att någon gång få vara glad måste man vara ledsen och för att känna fullständig lycka måste man först vara nere! Hur hade det annars funkat om allt hade varit bra jämt, hade bra i så fall haft samma mening som nu?

För övrigt har det varit en väldigt lugn dag idag och att höra ifrån dig idag betydde mycket för mig, kanske bryr du dig mer än vad jag själv tror ändå. Nästa vecka börjar måltisstöden igen och ja denna gången är jag nog mer posititv än sist vilket känns bra. På tal om ångest då den har nog  också varit som ganska bortblåst idag SKÖNT men kvällen fy fan jag vet inte men oron som börjar blanda sig i hela kroppen klumpen i bröstet och stenen som ligger och pressar mitt hjärta och jag vet inte vad det är!? Varför kommer den nu och beror det på allt eller va fan är det. Samtidigt som jag känner mig så levande och glad så kan jag inte ta bort det, det bara sitter som fast klistrat över hela mig. Om jag bara kunde få ett svar vad varför och hur?


RSS 2.0